Forside

Mersted, Abild

142 m² / 3000 m²
En overdådig og gennemrenoveret bolig lige uden for Tønder i det smukke sønderjyske nær grænsen og mange seværdigheder.  Tilhørende  stor grund med:  legeplads, trampolin og svævebane. Hund må medbringes.
Nyd jacuzzien en lun aften,med et glas vin.
Grill maden inde i den lækre grillhytte imens

Læs mere

Lille Mersted, Abild

40 m² / 3000 m² 
I Lille MERSTED er der plads til 6.-8. pers. 2. soveværelser og hems.
Huset er lækkert, med alle faciliteter.
Der er alt hvad den lille familie skal bruge, såsom TV, DVD, fri INTERNET og  opvaskemaskine, køl/frys.Badeværelse,Stue/Køkken.

Sengelinned + håndklæder koster: 60 kr. pr.sæt.

Jacuzzien Koster: 25.kr. pr. pers.

Morgenmad koster: 50.kr. pr. pers.

Vi bager Frisk Morgenbrød (skal bestilles om aftenen.)

Vi Glæder os til at se jer på:  LILLE MERSTED.

Læs mere

Lakolk 178, Rømø

80 m² / 670 m² med gratis adgang til badelandet i Skærbæk Fritidscenter!
Dette dejlige feriehus ligger ganske nær ved Rømøs skønne, brede sandstrand. Huset er bygget af træ og omgivet af en meget stor, delvist overdækket terrasse. Det er lyst og venligt indrettet med møbler og senge i god kvalitet. I det ene badeværelse er spa og sauna, hvor I kan lade velværet brede sig i kroppen. I slutningen af 2003 er der bygget til huset, hvilket har givet plads til et ekstra badeværelse og et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Læs mere

Lakolk 152, Rømø

90 m² / 1200 m² med gratis adgang til badelandet i Skærbæk Fritidscenter!
Dette attraktive og meget efterspurgte 90 m² store luksushus ligger nær de naturbeskyttede klitter på Lakolk, hvor en lille sti fører til stranden.Med dette hus tilbyder vi et optimalt udgangspunkt til en velfortjent ferie. Huset byder overalt den højeste komfort og plads til 7 personer.Køkkenet er udstyret med alle hjælpemidler, bl.a. opvaskemaskine, mikroovn, fryser (70L) og den hyggelige stue er indrettet med brændeovn og smagfulde, moderne møbler.Fra stuen er der udgang til den dejlige, store terrasse med havemøbler.
I det skønne badeværelse med gulvvarme, forefindes spabadet, samt en sauna, som bidrager til en afslappende ferie.
2004.

Læs mere